Vrei o vacanță pentru tine și pentru persoana iubită?
Radio Constanța îți îndeplinește dorința!
Ascultă radioul, reține întrebarea zilei, trimite răspunsul corect și numele tău printr-un SMS la numărul de telefon 0751 100 022 și poţi intra în cursa pentru câştigarea unui sejur de 6 nopţi pentru două persoane la Hotel Tuşnad.
Premiul este oferit de de TUŞNAD SA.

Prima etapă a concursului Radio Constanța și Tusnad, s-a încheiat miercuri, 7 martie, cu extragerea unei câștigătoare, care va merge la munte în statiunea Tușnad, la Hotel Tușnad.

Câștigătoarea este este Udrescu Cristina din Năvodari.
——————————————————————————————————–
REGULAMENT!
Întrebarea zilei va fi lansată dimineața, între orele 08.00-10.00, urmând să fie reluată întreorele 11.00 – 15.00 și 16.00 – 17.00.
Ascultătorii pot trimite răspunsul corect la întrebarea zilei împreună cu numele participantului, prin SMS, la numărul 0751 100 022.
Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi în a zecea zi de concurs, în intervalul orar 09.00 – 10.00, folosind platforma RANDOM.ORG.
Numărul la care se trimite SMS va fi anunţat în repetate rânduri pe parcursul zilei.
Vor fi luate în considerare doar mesajele trimise în intervalul orar 08.00 – 17.00. Nu vor fi luate în considerare mesajele multiple trimise de pe același număr de telefon în aceeași zi.
La concurs pot participa doar persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani și cele care nu au rude până la gradul IV, sau afini printre salariaţii Societăţii Române de Radiodifuziune.
Lista zilnică cu SMS-urile primite în intervalul orar 08.00 – 17.00, pe parcursul a 10 zile de concurs, va fi centralizată de un reprezentant al Radio Constanţa.
Prima persoană extrasă prin intermediul platformei RANDOM.ORG va fi sunată în direct pentru validarea premiului și desemnarea acesteia drept câştigătoare. În cazul în care prima persoană nu răspunde la telefon în direct, se va face o nouă tragere la sorţi. Dacă cea de-a dpua persoană va răspunde apelului efectuat în timpul emisiunii, va fi desemnată câștigătoare. Dacă nici cea de-a doua persoană nu răspunde, procedura va mai fi reluată o singură dată. O persoană poate să câştige o singură dată, un singur premiu, pe toată durata acestui concurs.
Premiul nu este transmisibil şi nu se compensează financiar în nici un fel.
Premiul oferit trebuie folosit până la sfârşitul lunii aprilie 2018.
În cazul în care persoana care câștigă nu se poate încadra în perioada indicată de sponsor din diverse motive (serviciu, copii la scoală, sănatatea, etc.), aceştia (câștigătorul și sponsorul) se vor pune de acord pentru o perioadă ulterioară.
Regulamentul concursului va fi postat si consultat de către participanţi pe toată durata concursului pe siteul www.radioconstanta.ro

—————————————————————————————————————————–

PROGRAM CITYPLEX CONSTANȚA