Dialoguri la zi: O discuție despre gastronomie nutrițională cu dr. ing. Mihail Balaban
Dr. ing. Mihail Balaban, specialist în gastronomie nutrițională în dialog cu Liliana Moldoveanu.
Publicat de Daniel Țăndăreanu, 16 decembrie 2025, 14:02 / actualizat: 16 decembrie 2025, 18:17
Suntem în perioada iernii în care sistemul nostru imunitar are nevoie de întăriri și soluția cea mai apropiată este farfuria, sănătatea începe din farfurie.
Urmează și meniurile de Crăciun și de Anul Nou, bogate în grăsimi, carbohidrați, calorii.
Dialogul de astăzi are răspunsuri la întrebări precum: de unde să fie hrana noastră cât mai calitativă? De dulce sau de post? Și chiar în post ca alegere, ce produse ne hrănesc cu adevărat? Știm să citim etichetele? Unde pot fi capcane?
O discuție cu dr. ing. Mihail Balaban, specialist în gastronomie nutrițională, cu proiecte în școli și licee de educație nutrițională și istorie gastronomică, ateliere de educație nutrițională și degustare de produse, care să îi determine pe participanți să facă pe viitor, alegeri de calitate, în cunoștință de cauză.