Telefon: 0241511535 secretariat@radioconstanta.ro

Ambasadorul american a discutat cu românii pe Facebook

Publicat în 19 nov. 2015
Statele Unite rămân "un foarte puternic aliat, partener şi prieten" al României - a asigurat, joi, ambasadorul american la Bucureşti, Hans Klemm, care a discutat cu românii pe Facebook.

Alertă cu bombă în Statele Unite, la Universitatea „Harvard”

Publicat în 16 nov. 2015
Mai multe clădiri ale celebrei Universităţi "Harvard" din Statele Unite ale Americii au fost evacuate, luni seară, în urma unei ameninţări cu bombă.

Coca Cola obligată de fiscul american să plătească taxe suplimentare de 3,3 miliarde dolari

Publicat în 20 sept. 2015
Coca Cola Co a fost notificată de Fiscul american că trebuie să plătească pentru perioada 2007-2009 taxe suplimentare de 3,3 miliarde dolari, la care se adaugă dobânzi, ca urmare a practicilor corporației de a înregistra o parte semnificativă a profiturilor în afara SUA, unde...

Ce spune Victor Ponta în legătură cu presupusa interdicţie de acces în SUA

Publicat în 10 iun. 2015
Premierul Victor Ponta precizează că nu i-a fost retrasă nici viza diplomatică şi nici cea turistică pentru Statele Unite.

VIDEO: Când fiara încalcă teritoriul oamenilor

Publicat în 17 mai 2015
O înregistrare video surprinde reacţia neaşteptată a unui om şi a unui urs, care dau unul peste celălalt într-un oraş.

AUDIO: Demonstraţie de forţă a NATO, în faţa agresivităţii Rusiei

Publicat în 17 apr. 2015
Mii de soldaţi din România, Statele Unite ale Americii şi Republica Moldova participă la un amplus exerciţiu sub egida NATO, desfăşurat la Smârdan, în judeţul GAlaţi. Exerciţiul este coordonat de la Mihail Kogălniceanu.

Demisie la vârful Serviciilor Secrete

Publicat în 02 oct. 2014
Directorul Serviciilor Secrete ale Statelor Unite, Julia Pierson, a demisionat după ce a fost aspru criticată în Congres pentru breşele ivite în paza şi protecţia preşedintelui. În două incidente separate de luna trecută, un bărbat a sărit gardul Casei Albe şi a reuşit să intr...
12