PRAHOVA: Dosar penal pentru aranjamente cu funcții publice

Publicat în 30 iul. 2016
Două mii de lei - ”garanția” profesionalismului

Bogdan Olteanu, plasat în arest la domiciliu

Publicat în 29 iul. 2016
Viceguvernatorul Băncii Naționale a României, Bogdan Olteanu, a fost plasat în arest la domiciliu, vineri seara, de magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție . El fusese reținut noaptea trecută e procurorii DNA, sub acuzația de trafic de influență. Decizia nu este...

Circuitul șpăgii la Registrul Auto Român Tulcea. Doi angajați, cercetați penal

Publicat în 12 mai 2016
Tribunalul Tulcea a decis, joi, arest la domiciliu timp de 30 de zile pentru trei indivizi, doi din ei angajaţi ai Registrului Auto Român, aceştia fiind acuzaţi de luare de mită, instigare la dare de mită şi de trafic de influenţă. Potrivit unui comunicat al Parchetului de p...

Foşti colaboratori ai Elenei Udrea: „I-am dat şpagă personal”

Publicat în 16 oct. 2015
Udrea a respins acuzaţiile, spunând că sunt doar modalităţi prin care ceilalţi inculpaţi din dosar încearcă să obţină bunăvoinţa procurorilor, pentru a rămâne în libertate.

Cătuşe pentru samsarii şpăgii în cazul Sorin Oprescu

Publicat în 07 sept. 2015
Procurorii DNA au dispus, duminică, reţinerea mai multor persoane (printre care şefi din administraţia lcoală a municipiului Bucureşti şi oameni de afaceri) acuzate că făceau parte din reţeaua care îl alimenta cu şpăgi pe directorul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Ameninţă cu „delogarea”. Medicii se pregătesc pe Facebook de grevă generală

Publicat în 15 aug. 2015
Medicii români se pregătesc de grevă generală, însă nu în mod obişnuit - prin intermdiul sindicatelor, sau în spaţiul public - ci pe internet, urmând trendul lansat, în ultimii ani, de mişcările sociale din Europa şi nordul Africii.

Marian Vanghelie rămâne în arest la domiciliu

Publicat în 13 aug. 2015
Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, rămâne în arest la domiciliu, unde a fost consemnat din 10 iulie, după eliberarea din arestul preventiv.

Sorin Strutinsky ar putea fi plasat sub control judiciar

Publicat în 25 iun. 2015
Omul de afacerin Sorin Strutinsky ar putea să iasă din arest preventiv, unde a stat în ultimele luni şi să fie cercetat sub control judiciar.

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, ARESTAT PREVENTIV

Publicat în 29 mai 2015
Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost arestat preventiv, vineris eara, pentru 29 de zile, de magistraţii gălăţeni.

Radu Mazăre rămâne în arest cel puţin până joi dimineaţa

Publicat în 28 mai 2015
Radu Mazăre rămâne, deocamdată, în arest preventiv cel puţin până joi dimineaţa, când magistraţii Curţii Supreme vor decide dacă fostul edil şi omul de afaceri Sorin Strutinsky vor fi plasaţi în arest la domiciliu.

VIDEO: Cel mai nepregătit pompier

Publicat în 27 mart. 2015
Un pompier chemat să stingă un incendiu ţinteşte jetul de apă oriune, numai spre flăcări nu.