Vremea în Dobrogea la început de noiembrie

Publicat în 31 oct. 2016
Vor exista condiţii de ploaie

DNA a încheiat anul trecut în forţă. Procurori, judecători, poliţişti şi directori, ajunşi după gratii

Publicat în 11 ian. 2016
În cursul lunilor noiembrie şi decembrie 2015, în dosare de corupție instrumentate de D.NA., au rămas definitive 65 de hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 188 de inculpați.

CONSTANŢA: Controale OPC în restaurante şi cluburi. Peste 70%, găsite în neregulă

Publicat în 13 nov. 2015
Pentru deficienţele constatate pe timpul acţiunilor de control s-au aplicat 38 de amenzi contravenţionale şi 3 avertismente.

Două zile libere de la serviciu!

Publicat în 04 nov. 2015
Dacă unii salariaţi sunt, totuşi, nevoiţi să se prezinte la muncă în zilele de sărbătoare legală, ei au dreptul la compensaţii din partea angajatorilor.

Atenţie unde parcaţi! Mai multe străzi din Constanţa intră în reparaţii

Publicat în 29 oct. 2015
Primăria municipiului Constanţa şi S.C. Confort Urban SRL aduc la cunoştinţa tuturor persoanelor interesate că, în luna noiembrie, se vor executa lucrări de întreţinere şi reparaţii a tramei stradale pentru optimizarea traficului pe mai multe străzi.

CONSTANŢA: Viceprimarul îşi alege viceprimar. Un tânăr intră în echipa de conducere a Primăriei

Publicat în 22 oct. 2015
La ședința Consiliului Local Municipal (CLM) Constanța din luna noiembrie, viceprimarul cu atribuții de primar, Decebal Făgădău, va iniția un proiect de hotărâre privind alegerea unui viceprimar cu atribuții de primar.

Noul şef al PSD va fi ales în octombrie. Ce atitudine au colegii de partid faţă de Victor Ponta

Publicat în 21 sept. 2015
Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis ca pe 18 octombrie să aibă loc Congresul extraordinar al partidului, iar pe 11 octombrie, scrutinul pentru alegerea preşedintelui formaţiunii, a anunţat liderul interimar al partidului, Liviu Dragnea.

Senzaţii ca în Jurassik Park la Constanţa

Publicat în 25 sept. 2014
Noiembrie vine cu o invitaţie la o aventură preistorică realistică, pentru copiii şi tinerii din Constanţa. „Jurassic Adventures” este o producţie care foloseşte tehnologii avansate, sisteme audio, climatice şi de lumini, decoruri şi personaje, menite a-l face pe...