Dacă l-ați văzut, anunțați autoritățile

Publicat în 08 oct. 2019
Știri online - Radio Constanța

Linie telefonică pentru răniţii din Colectiv

Publicat în 28 dec. 2015
Ministerul Sănătăţii anunţă înfiinţarea unei linii telefonice unice, la care pot apela victimele incendiului de la Colectiv şi rudele acestora.

Registrul Auto Român se implică în scandalul motoarelor Volkswagen poluante

Publicat în 25 sept. 2015
Registrul Auto Român a cerut reprezentanţei din România a grupului Volkswagen să îi transmită în cel mai scurt timp lista tipurilor de vehicule ale mărcilor care aparţin Grupului şi pentru care s-au folosit dispozitive sau tehnici de manipulare a emisiilor poluante.

Cutremurul din Nepal: nu s-a confirmat decesul niciunui român

Publicat în 25 apr. 2015
Până sâmbătă seara nu existau informaţii despre decesul vreunui cetăţean român în cutremurul din Nepal, dar nu se ştie nimic despre soarta a cinci persoane, printre care doi alpinişti.

Cum putem folosi cardul de sănătate

Publicat în 24 sept. 2014
În momentul în care poştaşul vă aduce cardul de sănătate, acesta este inactiv şi va fi personalizat la prima vizită la medicul de familie. Această operaţiune este obligatorie, altfel cardul rămâne în stare inactivă şi nu poate confirma serviciile medicale în sistem. Introducerea...

În premieră la Constanţa, pacienţii internaţi la spitalul judeţean, vor purta o brăţară cu cod de bare!

Publicat în 17 sept. 2014
De anul viitor pacienţii vor primi la internarea în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa o brăţară cu un cod de bare pe care vor fi înscrise toate investigaţiile medicale şi tratamentele primite în spital.Astfel vor fi scurtaţi timpii de aşteptare la consultaţiile...
12