Decizie definitivă în dosarul pavilionului românesc

Publicat în 07 mart. 2016
Off-shore-ul din Cipru nu are niciun drept

Taxa de mediu, ilegală

Publicat în 01 mart. 2016
Taxa de mediu a fost declarată ilegală de Curtea de Apel Oradea. Instanţa a hotărât că taxa este discriminatorie şi contravine legislaţiei europene. Eliminarea acesteia ar avea ca efect posibilitatea ca românii să îşi cumpere mai uşor maşinile pe care şi le doresc, fără a mai fi...

(AUDIO) Liber la cozonac, pentru păsările de la Microzervaţie, însă doar temporar

Publicat în 06 ian. 2016
Până la finele acestei săptămâni, rămâne deschisă invitaţia lansată constănţenilor, de a duce resturi de pâine sau cozonac, păsărilor sălbatice, care s-au adăpostiţ la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii.

De ce a fost condamnat Nicuşor Constantinescu la închisoare CU EXECUTARE

Publicat în 28 oct. 2015
Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa a fost condamnat, miercuri, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul Centrului Militar Zonal Constanţa.

UPDATE: Deputat PSD, acuzat de atac la Justiţie

Publicat în 28 sept. 2015
Un parlamentar PSD este acuzat de fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, că vrea schimbarea legii, ca să îi scape pe politicienii corupți de Justiție.

Mircea Băsescu rămâne în arest preventiv

Publicat în 19 aug. 2014
Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au decis ca Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână să rămână în arest. Decizia este definitivă. Reamintim că cei doi au fost audiaţi, astăzi, la instanţa constănţeană, cu privire la contestaţia depusă împotriva deciziei de prelungire a măsurii...